Якісна кава гуртом для вашого бізнесу
Якщо ви зареєструєтесь в гуртовому кабінеті:
- ціни на каву відразу відображатимуться зі знижкою, ніяких промокодів вводити більше не потрібно.
- мінімальне можливе замовлення від 2кг кави. Але якщо потрібно зробити роздрібну покупку – достатньо вийти з гуртового акаунту.
- якщо ви вже були зареєстровані на сайті як роздрібний покупець, а зараз бажаєте перейти в гуртовий кабінет, то: або створіть новий акаунт з новою електронною поштою, або зв’яжіться з нами – і ми замінимо статус акаунту на гуртовий.
Готові зробити замовлення?
Замовляйте як вам зручно
Наше обладнання
Giesen W15A – газовий ростер, інструмент чемпіонів світу з обсмажування. Робоче завантаження: 12 кг зеленого зерна.
Aillio bullet R1 – Електричний ростер. Компактний, динамічний та економний. Робоче завантаження: 0,75 кг зеленого зерна.
Відповімо на декілька питань…
Відповіді на поширені питання
Фільтр – швидка обсмажка, тут збережений природній потенціал зерна. Така кава має ніжний аромат, в смаку домінують фруктові та ягідні ноти. Фільтр обсмажку краще замовляти для заварювання в чашці, аеропресі, пуровері або фільтр кавоварках. Для любителів фруктової джезви – теж варіант.
Еспресо – довга обсмажка, при якій кислотність змінюється на солодкість. В такому зерні більше смаків карамельно-шоколадної групи. Цю каву краще обирати для приготування в еспресо машинах. Або якщо не любите кислинку – можна для чашки та джезви.
Є ще кава серії Молочна – максимально розтягнута обсмажка, при якій зерно має найвищу екстрактивність. Ідеально підходить для автоматичних кавомашин, а в поєднанні з молоком дає збалансований капучино чи лате.
Кава не кисліша за стигле яблуко, чорну черешню чи новорічний мандарин тощо. Але до них питань нема, а от кава не дай бог щоб з кислинкою)). Насправді звичка пити гірку каву з цукром та молоком залишилась ще з тих часів, коли на полицях в магазині можна було знайти досить неякісний продукт, засмажений до пригорілого, щоб замаскувати присмак дефектної сировини. Зараз же обсмажчики обирають собі в асортимент унікальне та якісне зерно, яке потім стараються посмажити так, щоб зберегти його природній фруктовий смак та ягідну кислотність.
Кожен спосіб заварювання відрізняється часом екстракції, температурою, методом вливання води тощо. Під усі ці фактори для кави визначається оптимальний помел, щоб в результаті отримати смачну чашку. Так, наприклад, дуже дрібний помел не підійде для заварювання у воронці, бо вода з кавою утворить болотяну кашу, яка не профільтрується через папір. А от джезва вийде пустотілою, якщо використовувати дуже крупний помел – кава просто не встигне за короткий час заваритися.
Зазвичай, пік стабільного смаку настає приблизно через 10-12 діб після обсмажування. І бажано відкривати пачку саме з цих днів, а не раніше. Бо поки пачка не відкрита – вона “законсервована”. Але не треба забувати, що кава дуже різна і може бути ідеальною навіть через місяць. Приміром, Кенію бажано споживати саме так.