Кава без кислинки – Milk від Radiokava
На перший погляд здається, наче це кава виключно для молока. Але сумісність з молоком це лише бонус.
Насправді, основне призначення – це легкість в зварюванні та універсальність. Базова кава на кожен день, але доволі високої якості.
Чому з’явилось одразу декілька позицій? В першу чергу, тому що її об’єднує той факт, що це “кава без кислинки”.
По-друге, вона універсальна. Можна готувати як в джезві, гейзері, автоматичній кавомашині, еспресо кавоварці та навіть крапельній кавоварці і пуровері (Hario V60 та інші).
І, звичайно, все це робить її ідеальною для поєднання з молоком.
Це зерно обсмажено темніше, аніж решта асортименту. Такий підхід був обраний для того, щоб їх можна було заварити навіть в автоматичних кавомашинах. Які історично створені щоб працювати з більш темною обсмажкою.
Яку обрати?
Тут все просто: спробувати усі і вирішити, яка більше подобається. Кава з різних регіонів та ферм має свої особливості смаку, закладені природою. Наприклад, Ефіопія буде завжди містити в собі насичений і впізнаваний аромат.
Сальвадор буде більш нейтральним та ідеально пасуватиме до молока.
І десь посередині буде Бленд, бо це суміш Ефіопії з Бразилією.
Які б не були смакові вподобання, лінійка Milk – це завжди зрозумілий та звичний всім смак кави.